= ceritasayastory.blogspot.com: Segmen 3 Hari : Cik Lyeen Lagi? Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

Segmen 3 Hari : Cik Lyeen Lagi?

assalamualaikum
sekarang dah bajet orang femes , sibuk memanjang . muehehe . nak online pun takde masa plus rasa malas nak2 lagi kesihatan tak mengizinkan . demam dah agak ok cuma batuk je memanjang . pagi tadi bila bangun tidur then bila buka mulut nak cakap , suara dah berubah ok ! serak basah and I feel sexy with that voice ! muahaha :P
makan ubat yang beli kat farmasi pon macam tak menjadi jee -_-
takpe2 . ubat tu baru beli semalam . makan pon cuma baru sebijik je , accaner nak ada hasil kan ? hmm -_-''
by the way , bukak blog nie , as usual , cik ain hensem tag kita join GA . ehem . macam menarik , so eksited je nak join ^.^
soooo , ehemm
cik lyeen nama diberi 
itulah empunya blog yang anjur segmen 3 hari ni 
muehehe . takde kaitan langsung . by the way , jemput la join jugak . hadiah dia oshemmm tauuu . tak caye tengok niee

Shawl Rose Raana : RM 60.00

seee , lawa kann ?
syarat pun mudahh . nak join , klik sini okay 


actually kita taktau nak tag siapa . fikir punya fikir , last2 tag 
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com

6 comments:

  1. thanx tag tapi xde mood nak join segmen dll :/

    ReplyDelete
  2. Lyeen dtg sini bawa cupccakes..
    Thanks awk join segmen ni..:D
    Good luck ok..:D
    semoga awk cpt sembuh...mkn ubat laju2..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks lyeen . muhehehe
      terima kasihh . makan ubat laju2 yee ? haha :)

      Delete
  3. cantiknyer shawl.. slamat bersegmen.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih miss zahirah . lawa kann ? hehe . harap2 menang la

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari