= ceritasayastory.blogspot.com: tak rugi dah join , sekarang dah banyak kesedaran Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

tak rugi dah join , sekarang dah banyak kesedaran

assalamualaikum
harini memang tak sihat . pegi umah kawan , tido semalaman , bangun2 pagi tadi selesema . tapi takpe lah . taknak nak mengeluh banyak2 . ok apa . sakit2 macam gini kan penghapus dosa kecil kan ? :)
Alhamdulillah , sejak join Malam BersamaMu Gaza dekat kolej hari tu , sampai harini pun ramai yang masih cakap2 . makna nya berkesan sangat apa yang nak disampaikan malam tu . Alhamdulillah , ada keinsafan , ada rasa nak ambil berat , ada rasa nak peduli :')
pergi kolej pun ada yang masih pakai mafla . for me , dah kagum and say MasyaAllah , memang berkesan la . semua ada rasa bertanggungjawab dah . tak rugi dah join ^.^
sekarang pun bila join Usrah then kena berniaga , segala hasil untung yang dapat daripada jualan tu akan disumbangkan kepada badan NGO yang banyak terlibat dengan Gaza , semua members dalam kelas say Alhamdulillah sebab kurang2 hasil dari tu dapat nak bantu saudara dekat sana . InsyaAllah bermanfaat kan :')
sampai sekarang , banyak kata2 yang masih terngiang dalam kepala . kalau nak cerita , sampai bila memang tak akan habis laa . hehe 
tapi InsyaAllah , mana yang baik akan di kongsi juga bila tiba masa nya
now , time tu buat assigment ! -_-

1 comment:

  1. hoho bagus la kalo ada kesedaran tu ngehehe..kamu ditag lalala

    ReplyDelete

hak milik kekal syafiqah zuhari