= ceritasayastory.blogspot.com: takde motif pun Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

takde motif pun

assalamualaikum
aku suka kelas Usrah harini . semua nampak happy . semua orang dalam kelas macam dah kenal aku *bajet femes dekat kolej .
balik dari Usrah , ramai lepak2 dekat tempat kura2 . semua senyum . borak2 dengan kawan2 . lagak macam ada pesta je . muahaha . maybe sebab petang lepas Usrah tu , hujan dah berhenti , tak macam semalam yang sampai kilat2 . hujan mencurah2 . hehe . dah tak hujan , boleh lepak lama dengan kawan2 lah kan . borak itu dan ini . dan paling best bila keluar dari pagar kolej , nampak pasar malam dah buka ! HAHAHA
tu yang paling best sebab bila kat sini , kalau dah pegi pasar malam , thats mean tak perlu lah nak pegi makan dekat kedai . tak perlu nak makan benda sama . sebab tu I kata pasar malam tu best ! muehehe . by the way , nie second time pegi pasar malam dekat area kolej nie . selalu tak berkenan pon nak pergi . harini pegi pon sebab ada tujuan . nak cari bekas dadih . alih2 dah pegi pasar malam , nampak a lot of makanan yang yummy3 ! HAHA . terus tak ingat tujuan asal sebab pegi pasar malam tu -..-
nampak nasi lemak , terus beli , nampak ayam goreng , beli jugak , nampak air cendol , pun beli . wuu . banyak sangat walau actually perut tak rasa ok sangat pon . sebab apa ? shh ! pompuan should know kannn ? hehe . diam2 dah la :P
tapi membazir tu amalan syaitonnn , semua makanan di habiskan ! pasal target nak naik kan berat badan sikit >.<'
now , update entri entah apa2 . cuma nak cakap
air cendol yang adik comel , abang nsem yang jual dekat kolej nie SEDAP ! next week nak pegi beli lagi lahh :D

4 comments:

  1. salam. kalau makan ramai2 sure mknan yg banyak tu pun akan abis....selamat belajar..moga lulus dgn cemerlang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lah tapi tadi duduk sorang2 . btw thanks . insyallahh :)

      Delete
  2. i suka makan nasi lemak u ,ahaha saje gtau xde motip pape kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. zzzzz . nc lemak memang la best . makan pagi , sampai malam rasa kenyang . jimat bajet tauu . haha . ok . bgtau semua nie pon takde motip >.<

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari