= ceritasayastory.blogspot.com: terima kasih mama ! Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

terima kasih mama !

assalamualaikum
pegi clas , lecturer puji2 nama . mak aii . segan I . HAHA . tatau nak letak dekat mana muka . asyik tunduk ngadap meja bajet pompuan melayu terakhir je . muahaha :P
paling takleh lupa bila beliau sebut word macam gini haa

"kirim salam dekat mak awak , cakap sedap je pilih nama"

sambil2 duk ulang panggil nama . kata dia . bila makna nama baik , elok nak dipanggil dekat Padang Mahsyar nanti . huu . memang . tak dinafikan punnn . time tu jugak rasa nak kapel ngan superman ! nak mintak tolong dia hantar balik Kelantan , nak salam dan say thanks dekat puan mama sebab bagi nama elok nie :)
dah excited tu , terus text puan mama then dia antara ayat dia reply

"jaga akhlak secantik nama tu"

tsskkk . ohhh . I will mama . akan jaga akhlak sebagaimana nama nie jugak . 
dan ini , maka saya 
 Nur Qurratu Aini Syafiqah bt Che Zuhari , 
pemilik nama terpanjang hinggakan ada 2 i.c sangatlah bangga dengan nama saya . hehe
terima kasih atas pilihan nama nie 
I love it ! walau panjang tapi makna yang best memang buat lagi bangga :'D

4 comments:

  1. wahhh panjang nyer nama tapi agak2 buleh lawan tak nama kita PUAN CIK KHALIJAH SITI NORROAINI BINTI MD DESA ?? harharhar ..sedap nama u ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA . cehh . lebih2 dah tuu . haha
      i know my name was sedap . muahaha
      terima kasihhh . hehe

      Delete
  2. 2 IC? seriuslly?? tapi nama u mmg sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . yupp . ada 2 ic sebab nama panjang sangat . tak muat nak tulis dalam satu ic je . hehe
      ohh . terima kasihhh :)

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari