= ceritasayastory.blogspot.com: grrrrrr GERAMMMM ! Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

grrrrrr GERAMMMM !

assalamualaikum
susahnyaaa nak cari kawan yang betul2 kawannn
ramai "kawan" yang pandai contact bila time susah je haaa . MasyaAllah . sangat geram orang macam niee ! tapi tak pandai nak marah , tak pandai nak "sound" . selalunya sabar dan sabar sampai kalau dah tahap takleh nak terima , akan buat derk but at the same time akan rasa sangat bersalahhh ! -.-'
grrrrrr GERAMMMM ! 
mohon JANGAN CONTACT mahupun MINTAK TOLONG dengan syafiqah zuhari dah
dia tak nak layan "kawan" macam tu . dia dah TAK SUKA
dah la dia tak ok harini . pegi last clas petang tadi , dia mengantuk , kaki dia pulak sakit2 , sampai nampak isi dalam , dua2 belah kaki pulak tu , pakai handplast pun tak jadi , asyik nak terbuka . pedihhh toksah cite , nak2 lagi hati sakit , memang semua tak jadiii . sampai dia pegang je kasut dia pakai tadi , dia cuma berkaki ayam balik rumah . sebelum sampai rumah , jumpa uncle chinese . beliau senyum jee . huu . segannn -_-
ok the end . dia nak rehat . penat 

4 comments:

  1. haha shian yu ,p la rehat sana aih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memanggg . "shian" i kannnn . sakitttt :'(

      Delete
  2. huhuh., btul punya geram tuan hamba., snyum... tak perlu kata apa2..., :D <\/,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA . yaa . sangatlah geramm . weee :P

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari