= ceritasayastory.blogspot.com: tahun baru , target macam nie . ehemm Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

tahun baru , target macam nie . ehemm

assalamualaikum
dah rasa rindu super duper dah dekat orang rumah . lambat betul cuti . nak balik time weekend pun takut sampai sini , terlampau penat , nanti miss class pulak . hmm . tahun baru , umur baru , perangai pun kena baru la kann :)
dan ini . bismillahirrahmanirahim
tahun baru nie saya dah. . . 

- kurangkan buat benda tak berfaedah . dah taknak keluar dengan orang bukan2 dah

- contact dengan orang perlu sahaja . dah taknak buang masa contact dengan orang bukan2

- tutup aurat lagi proper . yang paling penting kena selalu pakai stoking ! sebab part nak pakai stoking tu yang liat sikit . kadang2 ingat , kadang2 lupa . hmm -.-'

- as my promise to my mama , dah tamo pakai jeans dah . dulu dah berjinak tak pakai tapi kejap pakai kejap tak . tapiii tahun baru nie dah betul2 tak akan pakai dah . dah segan nak pakai :*

- taknak ponteng kelas kalau takde sebab yang seriusss ! except saya takleh nak berjalan . baru stay kat rumah je

- nak study awal2 dah . taknak dah last minute . kesian buku2 , nak exam baru saya sibuk nak conteng , baru sibuk nak buat note , baru sibuk nak hafal -..-'

- nak siapkan assigment seawal yang boleh . walau tak pernah pun saya siapkan lewat tapi kali nie nakk lagi awal siap :)

- nak habiskan masa cuti walau kejap je dengan family . kali nie kalau kelas Usrah dah habis , takde keje dan tade aral , nak balik Kelate , jumpa orang rumah kejap pun takpelah 

- jaga hati , jaga iman , dah sedar , kadang2 tak perlu nak terburu2 cari pasangan . ada jodoh ada la kan . saya anak sulung , tanggungjawab besar . tak boleh nak pentingkan diri sendiri . banyak yang perlu korbankan . harapnya puan mama dah tak tanya pasal calon lagi . muehehe

dan rasanya tu saja target utama . hmm . doa2kan agar saya istiqamah ya :)

5 comments:

  1. haha good luck ,hope semua target berjalan dgn lancar aminn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pehh . gelak yeee . hahaha
      yelaa . wish me luck ! muehehe

      thanks . insyaAllah . aminnnn :)

      Delete
  2. semoga semua target kat atas tu berjaya dicapai dgn gilang gemilang ya... btw, blog anda telah berada di dalam bloglist jan-feb blog saya..

    http://www.jaakechik.com/2013/01/bloglist-jan-feb-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllahh . terima kasih sebab sudi komen . muehehehe
      yeke jaa ? hikhik . terharuu :P

      thanks ^.^

      Delete
  3. syasya dtg sini...
    awk ditag http://music-syasya95.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html :)
    bly komen 1..hehe

    ReplyDelete

hak milik kekal syafiqah zuhari