= ceritasayastory.blogspot.com: kalau lahh boleh nak face to face dengan kau kannn Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

kalau lahh boleh nak face to face dengan kau kannn

assalamualaikum 
ingat mati tu wajib . dariNya kita datang dan kepadaNya jua kita kembali . kita kat dunia takde apa pun yang boleh dibanggakan . we are same ! takde kurang takde lebih pun . harini hari yang agak banyak dugaan yang datang . salah seorang kawan kumpulan dah meninggal dunia . dah pun kembali ke rahmatullah :'(
sentiasa memikirkan beliau , beliau masih muda . perjalanan yang kita kira agak jauh nak hadapi tapi bila takdir macam nie , tak siapa yang tahu hatta tukang tilik atau doktor sekalipun . hari ni hari dia , esok siapa tahu hari kita ? takdir tu tak siapa tahu . ajal , jodoh tak boleh nak jangka . bersedia tu perlu . mati tak kira usia 

hal kedua bila sekali lagi diserang oleh perempuan yang tak sedar diri . same girl dalam entri meletop nieee . tak faham betol la . tak pernah2 kita ganggu orang , tapi orang je minat nak ganggu kita . wahhhh ! annoyingggg tau takkk -..-

for the first time that girl just text mintak jangan ganggu pakwe dia . ok fineee ! dah perasan bajet pakwe HOT la sangat ? walhal that boy tu kawan kita dah lama . tup2 datang this girl marah2 ganggu pakwe dia . ewww . kau ingat kita berkenan sangat kerrr ? pelisss laaa ! memang tak la nak pakwe tu . kalau nak , dah lama accept pakwe tu -..-
dan oh ya ! even kita punya kawan lelaki tapi peratus kita nak start contact kawan2 lelaki tu sangat lah jarang ! kawan2 yang single punn kite jarang text , jarang contact , nie orang yang ada kapel . memang tak la nak kacau orangg . 

yang second time pulak , bila tengah online , ada orang hantar chat dekat kita cakap
"saya dah bertunang , kita takleh kawan dah"
dan ok . for me , apesal pulak dia nie , bila masa aku kawan sangat dengan dia . perasan sangat . bajet hot letewww sampai hantar mesej warning macam tuu . HAHAHA . ingat kita jenis terdesak ker nak ganggu2 pakwe orang . siap cakap bagi warning takleh kawan sebab dah bertunang apesal ? ingat kita nie desperate sangat ker ? walhal kau tengah kapel ker , kau single pun memang tak pernah2 aku ganggu -..-'
dah macam bodoh sangat . kite memang tau tu that girl yang contact kita . tapi dia pakai acc kawan lelaki kita tuu . cara tulisan pun dah cam sangat dah . what a stupid girl ? geram betol . agak2 la nak sound . kalau dah jenis lelaki tu tak belajar tinggi . I mean , takde apa yang special pasal lelaki tu sampai nak warning2 bagai lahh . tak heran punnn -_-''

dan ok . dear pompuan tu , mana tahu kalau kau ada baca entri kita nie . 
MOHON FIKIR CERDIK ok ! dia PAKWE bukan SUAMI
DIA BELUM TENTU KAU PUNYA KALAU KAU CONTROL LEBIH2 PUN 
dan pelisss . saya tak gila . dan saya tak bodoh . jangan mencarut bukan2
saya memang single tapi saya TAK TERDESAK nak pakwe pun . dan saya tak akan rampas siapa2 punn . TAKE NOTE ! jangan buat drama budak2 lah dengan kita . stupidddd >.<''
by the way , kalau la boleh face to face dengan kau , nak je brainwash sikit . jaga sikap tu

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari