= ceritasayastory.blogspot.com: padah mandi lama2 , sekarang dah selsema Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

padah mandi lama2 , sekarang dah selsema

assalamualaikum
yezaaa ! dah lama dah tak update blog . hewhew . rasa macam takde cite best . lagipun mana ada orang nak baca kannn -..-
sekarang nak cuti mid sem tapi keje sangat2 banyak nak kena buat ! penattt . dah la selesema . sebab apa boleh jadi ? sebab mandi lama sangat . bhahaha . haritu bangun pagi2 . port baik je nak mandi . housemate pegi kelas , air pulak tengah sejuk lagi lerr lama duk mandi . sabun2 berulang kali . HAHA . keluar je setapak dari bilik air teruss bersin sampai sekarang . huuu . dugaannn :P
dah tu pegi kelas asyik bersin2 . ubat taknak pulak makan . haa . memang nasib lerr kann . now takut nak makan ubat sebab selalu ubat selsema bikin ngantuk tapi kita pulak nak study . esok ada quiz . hmm . sangatlah penat . esok lagi ada jualan jambo sale . nak tau apee ? karang kite update ok ! nak pegi mandi kejap . weeee ^.^
oh ya ! tadi kita ada pegi interview dekat tadika . yang part tak best bila pegi budak2 sana semua tengah tido . so , tak dapat lah cikgu syafiqah nak kawan dengan dorang . muehehe


tu picture group kita . yang tudung pink tu cikgu tadika yang kitorang pegi interview tadi . by the way , time tuu kite tengah cover hingus air hidung nak keluar ! bhahaha . eh ? ok ! finee . agak tak senonoh . err okla . kita update next entri pulak eh . InsyaAllah

4 comments:

  1. VIRUS..., VECTOR... mkn ubat la., nnt jgkit kat org lain., kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha . takk . mana ada jangkit . kite pandai cover sakit . hahaha

      Delete
  2. tu ar sapa soh mandi lamamamamama ehh over lak i ahaha..

    ReplyDelete

hak milik kekal syafiqah zuhari