= ceritasayastory.blogspot.com: tahun baru ? saya pun nak update jugakk Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

tahun baru ? saya pun nak update jugakk

assalamualaikum
ramai je orang update new year nie , kita pun tamo terlepas jugak . nak jugakk ada entri 1 january 2013 . muehehe . walhal takde apa je yang berlaku . yela kalau dah duduk kat rumah je memang la takde apa pun kannn . nak buat macam mana , kesihatan tak mengizinkan nak keluar jalan2 . bagus kann ? erkk
*kaki rasa kembali sakit . hmm -_-
nafsu makan memang out terus lah . nak turun tangga pun nak kena berfikir berbelas kali . sakit oooo . rasa bengkak2 je haa . bila tengah urut area kaki , boleh pulak kawan cakap macam gini

"nape sakit ? accident ker ?"

cehhhh ! masin mulut karang betul2 accident tatau laa . tapi ahh ! benci ! taknakk ! -..-
mintak jauhhh la kann . hmm
ok . masuk jeee tahun baru , apa yang asyik fikir nie jeeee
I'M GONNA BE 20 YEARS OLD 
muehehe . seeee ! dah naik angka 2 dah tuu , bak kata puan mama

"bagusla kalau dah insaf . dah sedar umur tu naik angka 2 kat depan"

errkkk . lain macam je bunyi . insaf ? huuu . makna nya dah makin tua , takleh super duper malas2 letewww . okla . dah taknak malas . baju pun nak basuh sendiri dah . tamo pegi dobi . haa ! ok ler kan ? hehe

3 comments:

  1. Selamat tahun baru!!! may Allah bless u and ur family.. insyaAllah.. amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehemm . selamat tahun baru jugak ainaaa :)
      terima kasihh . insyaAllah jugak ^.^

      Delete
    2. ehh ! thanks for follow kita taww :)

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari