= ceritasayastory.blogspot.com: March 2013 Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

dah tau tak mampu , jangan la buat GA

assalamualaikum
yupp . dah lama tak update , bukan setakat berhabuk dah blog , siap ada sarang lagi haa :P
sekarang bz kemain , nak join segmen menarik pun tak sempat . bukan apa , hari tu kann , kite ada join satu segmen nie haa . dah join then menang , so dapatlah hadiah 
owner blog tu punya lah mintak detail sebab nak hantar hadiah yang kite menang tu konon nya lahh tapi dah berbulan . habuk punn tarakk . so . konklusinya
toksah buat anything competition bagai lah kalau dah tau tak mampu nak pos hadiah ! grrr . haa . sakit pulak hati kite tauu . even hadiah tak seberapa pun , dah kau janji nak bagi teruatama buat pemenang , sila lah tunai janji . tu baru hargai followers tauu ! 
kangg , mention jugak nama blog dia kat sini haa *angkat2 kening 
by the way , sekarang mood final exam . satu paper dah lepas . tinggal lagi empat paper . hmm wish me luck ya bebeh ! :)
dah macam stress sangat dah , kata orang , kalau stress , makan coklat , boleh kasi hilang stress kann . ehemm . jemput amek sikit sorang nie , kite nak share niee :P


dah siap makan tu , pepandai la buang dalam tong sampah yang sesuai yee :)


hak milik kekal syafiqah zuhari