= ceritasayastory.blogspot.com: dah sabar pasti ada ganjaranNya Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

dah sabar pasti ada ganjaranNya

assalamualaikum

syukur Alhamdulillah sebab harini masih lagi bernafas . sem5 dah lepas , sekarang masa untuk sem6 pulakk . cuti pun dah habis . khalas ! hehe :)

time tengah cuti , online fb dan bila dapat tahu result nak keluar punya lah takut mengelabah sebab tahu sem lepas banyak je stress sampai rasa nak berhenti kolej ! seee ! tak boleh tahan cabaran langsungg -_-

dah tau result kuar , cepat je online sebab nak check tapi MasyaAllah , line lembap giler ohhh . sangat sabar menunggu . dann bila dah dapat tau , serta merta menjerit cari puan mama sebab result naik ! HAHAHA . mana tak excited sebab nya sem yang banyak dugaan sampai dah rasa give up sangat . tup2 result dapat macam tu . dah macam seprise gituuu . BHAHAHA :P

by the way , semua nie tak akan jadi tanpa dorongan sorang kawan nie ha , buat puan mama tuan papa , yang superb ! muehehe . dan yang paling penting sabar dalam apa jua keadaan sebab tak siapa tahu ganjaran yang bakal kita dapat kann ? :)

dan Bismillahhirahmanirahim :)

saya akan terus berjuang untuk belajar ke peringkat seterusnya ! wuhuu ! 

sama2 lah kita menimba ilmu yer :)

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari