= ceritasayastory.blogspot.com: harap nya termakbul nak pakai benda alah nie Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

harap nya termakbul nak pakai benda alah nie

assalamulaikum

sementara menunggu waktu Maghrib , sempat online dekat fesbuk . tertengok blog cik Namee Roslan nie . siapa tatau blogger yang cun melecun tu kan ? ihiks

tapi nak cakap sekarang bukan sebab ape pun . cuma tertarik dengan entri beliau tu . Braces . apa itu braces . braces tu sejenis pendakap gigi okay :)

gaya dia macam ginii


pinjam gambar dari abang Google saja . muehehe

kalau nak tahu , kite punn ada niat nak pakai benda alah nie . yelah . gigi kita memang tak cun punnn . for those yang dah tau , memang lah benda alah nie merimaskan pun . sakit pun ada jugakk tapi tak kira ! nak jugak pakaii . muehehe :P

haritu bila balik , dah survey jugak harga benda alah nie . agak mahal la jugakk . makin lama makin tinggi je harga benda alah nie lagi2 memang kena buat dekat klinik swasta . yelahh . sebab kalau nak buat kat kerajaan , umur dah lebih dahh -..-''

lagi pulak sekarang tengah belajar , so banyak nak pakai duit , nak ulang alik pegi check up lagi . memang kena banyak masa kann nak2 lagi bila buat kat Kelantan , mau nye nak balik Kelantan tiap2 minggu or bulan . HAHAHA . kering laa duit nanti :P

time nie la masa nya rasa nak kapel dengan otomen . nanti senang la kan nak balik check up . muehehe . erkk 

okla . harap2 nyaa cita2 nak jadi salah sorang budak gigi besi nie sukses la yerp . muehehe . nanti bertambah comel apeee pakai braces . HAHAHA . eh ?

3 comments:

  1. Braces memang cantik pakai mcm accessories gigi..

    dandandiri.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

hak milik kekal syafiqah zuhari