= ceritasayastory.blogspot.com: kena start balik la jawab nya Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

kena start balik la jawab nya

assalamualaikum

ha kan dah cakap kalau korang nie blogger , memula aktif saja tapi bila dalam berminggu tak update blog for sure takde siapa yang nak singgah dahh . sedih kan ? memang la . HAHA

tapi nak buat macam mana , dah nama pun student , takde masa nya kalau nak hadap benda nie dua ploh pat jam ok ! 

so , apa yang nak kena buat ? er kena rajin blogwalking balik la kan . yedak ? 

tapi bila boleh start nie ? hmm -_-''

4 comments:

  1. hmm btul la tu., tp mmg mlas tul nk blogwlking ni kan.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn . HAHAHA . sangat malas sebenar nya -_-

      Delete

hak milik kekal syafiqah zuhari