= ceritasayastory.blogspot.com: kenapa perlu ambil MUET yerp ? Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

kenapa perlu ambil MUET yerp ?

assalamualaikum

dah macam sambungan dari entri tadi . BHAHAHA . actually sedang mengantuk tapi tak dapat tidur sebab asyik kena ganggu . see ! that's why taknak balik sini ! tengok ! tengok ! dah kena ganggu ! HAHA :P

*kalau puan mama dapat dengar aku cakap macam gini , sure beliau ketuk kepala aku lelaju -..-

nak rehat kejap , kawan ajak keluar makan , kalau taknak makan nanti sure perut yang sakit . kesian pulak , maka dengan mata lebam pun keluar lah makan . patut ler rasa ada orang tengok lain macam je kat kedai tadi . mata saya lebam sangat yerp ? takut yerp ? takut yerp ? muahaha . takpe2 . saya orang baik2 sahaja . sila lah jadi teman saya :) eh ?

dah sampai rumah , tengok baju masih tersimpan baik dalam beg . kalau nak balik Kelantan lagi pun bolehhhh . HAHAHA . yelah . baju masih tak terusik punnn :P

see ! lihatlah betapa "rajin" nya Syafiqah Zuhari . nak kemas baju cakap penat , ngadap lappy boleh pulakk . tak ke nama mengade lebih ? hmm -_-''

dah ada feel nak kemas gituu , ada roomate baru masuk . heww . lagi lah tak kemas . buat2 sibuk dengan benda lain duluu . nasib bilik dah kemas semua . kalau tak segan jugak bila ada orang baru masuk . bilik kemas , rasa nak sambut budak baru tu pun best ler jugakk . takde ler segan kannn :P

esok dah nak sem baru . sekarang dah ambil kelas pagi . wahahaha . dah macam bunuh diri sendiri ! HAHAHA . dah lama gila tak ambil kelas pagi . esok awal2 pukul 8 dah kena ada dalam kelas . dah la lecturer tu kena punctual . haihh . sebelum nie elok je rehat sebab selalu kelas start pukul 2 . nah sekarang , amek kaw ! kena kelas pagi -_-''

tapi takpe . fikir positif , manusia perlu berubah kannn ^.^

by the way , kalau tengok kan dekat system online , acctually not ready sebab sem nie plan nak amek MUET ! tak ready ! tak ready ! huarghhh !

kenapa perlu ambil MUET yerp ? hmm

tolong jawab pelisss . ahaks :P

2 comments:

  1. sbgai syarat utk dpt degree.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. kannn . hehehe . tau . tp takut jee nak amek Muet . huhuh

    ReplyDelete

hak milik kekal syafiqah zuhari