= ceritasayastory.blogspot.com: We Chat ? kemon Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

We Chat ? kemon

assalamualaikum

dah kembali ! weee . zaman makin moden and for those use smartphone tu sure lah dah tau aplikasi We Chat nie kannn ? *angkat kening kiri kanan

by the way , kalau dah macam blur jugak amende lah benda alah We Chat nie , mohon refresh balik iklan yang akak Lisa Surihani dengan abang Shaheizy Sam buat dekat tb tu . best kemain yoo . ihikk :P

dan seee ! nie la logo benda alah We Chat tuu

bila memula tengok iklan tu memang tak layan pun , sebab macam tak menarik tapi ehem bila salah sorang BBM contact nie download benda alah tu dan sekaligus naik dekat "recent updates" , macam curious pulak nak try . muehehe 

cepat2 je download thenn taraaa ! wa cakap lu !

best jugakk benda alah nie . lagi ok dari WhatsApp . bagi owner blog ler :)
sebab apa best ? sebab 

- dia punya emotion , smiley tu awesome ! boleh gerakk . kadang2 diri sendiri pun gelak jee tengok . erk ?

- boleh buat voice note , boleh video call then lain2

dan the most awesome 

sebab FREE ! wehee :P

by the way , nak dapat kawan pun senang sebab kita boleh search kawan ikut lokasi katmana tempat kita berada . so kawan tak akan sama . see ! kat mana2 pun boleh nak berkawan . best kan ? jadi , jom ! kita tambah kawan ramai2 yee :)

saya sudah We Chat . anda bila lagi ? hehe

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari