= ceritasayastory.blogspot.com: May 2013 Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

saya sibuk ok . muehehe

assalamualaikum

sementara rasa ok , baik update kan . nanti tak pasal2 ada orang perli blog nie berkulat . siap tumbuh cendawan bagai T.T

sekarang sangat sibuk , tak sempat nak bersenang lenang macam biasa . tak boleh nak menghadap benda tak berfaedah setiap saat . tak boleh ok . sebab sibuk . ye . sibuk . saya ulang . S.I.B.U.K ok :P

sebab tu bilamana ada yang perli2 saya tak contact tu ampun dipinta . budak comel nie tengah sibuk ha . eh ? muehehe

disebabkan minggu depan penuh dengan presentation then the others week pulak dah start exam buatkan diri nie dah tak cukup masa nak buat itu ini . see ! sibuk la sangat konon nya kann . mana nak itu mana nak ini . mana nak buat kerja , mana nak dating . ihik :P

apa2 pun walau sibuk macam mana , nak tetap luang masa nak sambut birthday orang tuu . muehehe . harapnya segala rancangan dipermudahkan olehNya lah kan . InsyaAllah . Amin 

jangan tegur, aku tahu blog aku berkulat. hehe

assalamualaikum

dah dah dahh 

dah la . tak payah nak bebel dekat aku lagi . tak payah nak perli aku lagi . yup . tahu la blog nie sangat2 tak dipedulikan . sebab nya mood kelaut :P

btw takde nak cakap apa2 , cuma sekarang mood tunggu exam . tak sabar nak habis exam then cuti . tuuu je yang ditunggu . ihik :P

dah lama tak online guna lappy nie sampai boleh pulak tertukar huruf dengan simbol walhal selalu tutup mata je dah tau nak tekan mana . seee ! terer dakk ? hehehe 

dah lama tak online guna lappy , dah on , terus taip facebook saja . sebab yela . selalu online guna hp cikai tu tak rasa feel sangat . kecik je . dah tu kalau nak tengok gambar , tak puas nak menatap sebab skrin kecik sangat ! nampak gaya nak kena tukar yang baruuu jee . tapi seharusnya nak beli apa2 pun kena mintak izin dengan yang berhak duluu . baru laa boleh jadi budak baikk . tak gituu ? ^^,

sekarang nie bila dah online guna lappy yang kiut miut nie , rasa menyesal pulak sebab banyak post dari kawan fb yang sangat2 memalukan . kadang2 boleh terfikir kenapa laa boleh approve orang tu sebelum nie walhal kita kemain memilih time nak approve list . sebab tu banyak je yang tak approve . buat ker terrrrr approve dengan orang yang tak sepatut nya baru la kebabomm ! :P

PALING malu ok . PALING malu bila tengok post budak2 sekolahh . "setia dengan cinta sejati aku" . rasa nya kalau la budak tu adik aku . nak je aku mintak password , aku hapuskan teruss acc tuu . haa seee ! betapa tegas tak aku sebagai anak sulung ? oO,

paling teruk pun aku pernah tegur bila adik buat status yang annoying je aku baca . terus je sound diaa . tup tup dah dia delete that post ^^,

tapi masalah tu KALAU adik beradik , adik sepupu aku je pun , kalo orang lain ? cepat je aku "remove as friend" . tak kira lelaki perempuan . sebab tu makin sehari friend list aku dah sangat kurang . sebab boleh cakap aku sebenarnya menyampah dan sangat geli geleman bila ada orang post pasal cintan cintun . melebih dari orang dah kahwin ! haa . seee ! betapa aku geram nie . nak bercinta pun , senyap2 sudah , nak kecoh update semua bagai buatpa ? ingat cool ker ? ketuk kepala lelaju baru padan 

by the way dah penat aku bebel , sebenar benarnya aku sangat tak ok . mata aku dah semakin lebam . sebab ? tak cukup tidur atau terrrlebih tidur . muehehe

esok class dah kembali jalan macam biasa setelah 3 hari cuti . ye ! bertahan ! lagi 2 minggu nak exam ! pray for me yee ^^,

# Akak yang sebilik aku dulu dah nak kahwin ! ihikk . jeles iolls . turn dia dah tiba , turn aku taktahu bila . errr belajar dah nak habis , soooo boleh tak nak jerit kat mama yanggg

" Ma ! Anak sulung Mama nak kahwin jugokk . Belajar dah nak habis niee , Cari calon sorang boleh ? " :P
hak milik kekal syafiqah zuhari