= ceritasayastory.blogspot.com: saya sibuk ok . muehehe Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

saya sibuk ok . muehehe

assalamualaikum

sementara rasa ok , baik update kan . nanti tak pasal2 ada orang perli blog nie berkulat . siap tumbuh cendawan bagai T.T

sekarang sangat sibuk , tak sempat nak bersenang lenang macam biasa . tak boleh nak menghadap benda tak berfaedah setiap saat . tak boleh ok . sebab sibuk . ye . sibuk . saya ulang . S.I.B.U.K ok :P

sebab tu bilamana ada yang perli2 saya tak contact tu ampun dipinta . budak comel nie tengah sibuk ha . eh ? muehehe

disebabkan minggu depan penuh dengan presentation then the others week pulak dah start exam buatkan diri nie dah tak cukup masa nak buat itu ini . see ! sibuk la sangat konon nya kann . mana nak itu mana nak ini . mana nak buat kerja , mana nak dating . ihik :P

apa2 pun walau sibuk macam mana , nak tetap luang masa nak sambut birthday orang tuu . muehehe . harapnya segala rancangan dipermudahkan olehNya lah kan . InsyaAllah . Amin 

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari