= ceritasayastory.blogspot.com: As sobarul minal iman Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

As sobarul minal iman

assalamualaikum

harini dah hari Jumaat bersamaan hari ketiga puasa . tadi ada kelas Arabic , lepas bangun sahur pagi tadi , mata berat je nak sambung tidur disebabkan ada kelas jam 8.45 . selalu kelas pukul 9 tapi di awalkan sebab bulan puasa . haruslah rasa nak mengeluh sikit sebab ngantuk ok T,T

tadi cuma tidur2 ayam . kejap2 bangun tengok jam . dengan cuaca sejuk yang amat sebenarnya sangat liat nak pergi kelas tapi dah last sem dan subjek Arabic itu best because if u know , Arabic is beautiful language :)

taknak la tinggal kelas . gigih jugak bangun mandi , pakai lawa2 pergi kelas dan like usual , bangun awal mana pun , masa nak pergi kelas tu lewat jugak . boleh nak kita cakap tak yang sepanjang sem nie tak pernah lagi kita pergi awal ke kelas :')

nak2 lagi kelas Arabic . kelas tu dahlah sejam . pegi lambat , dah tu masa duduk dalam kelas sangatlah kejap rasa nya . penat naik tangga level 3 pun tak hilang . nafas pun tercungap2 lagi , kelas dah pun habis . marbeles syafiqah 
marbeles . bravo ! bravo ! cantik sungguh perangai :')

tapi nasib baik miss cantik melecun bermuka manis tu tak pernah marah , asalkan tak tinggal , tak ponteng kelas dia je . hewhew tapi sebenarnya for sure tentu miss dah cop saya muka budak datang kelas lambat kan ? :')

sebab tu jugak rasa nya miss selalu panggil nama saya dalam kelas nak soal itu dan ini . terima kasih ye miss , kurang2 nya saya tahu yang miss ingat nama saya . its look like saya nie famous ! HAHAHA :P

tapi apa2 pun class miss memang superb ! saya boleh belajar Arab dengan lebih mendalam . tahun nie dah tahun terakhir saya dekat kolej , tempat belajar saya . tahun depan saya dah takde . taktahu dah nak belajar Arab dekat mana T.T

tapi kan miss , harap2 nya lah tekad saya nak belajar Arab tu akan dipermudahkan olehNya . sekurang2 boleh saya ajar orang lain pulak nanti ^^,

by the way , saya rasa saya tengah tak betul . saya dah besar tapi saya masih tak ok !

saya penat . penat melayan perasaan . rasa nya saya tak mampu nak hadapi semua nie lagi . Allah ! penat sikit haa . sabar ye Syafiqah :')

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari