= ceritasayastory.blogspot.com: April 2014 Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

hai Gombak !

assalamualaikum
haaa . apa khabar ? rindu ke :')
jangan sedih . aku ada lagi . blog aku pun ada lagi . dah lama tak jejak sini , memang rinduuu ! ihikss :P
ceriteria aku ? ok . YEAY ! aku dah pindah balik Gombak dah . no mores Bukit Beruntung :P
no mores cikgu , sebab sekarang dah belajar balik . walau title cikgu tu sangat best dan aku rindu dengan anak-anak instant aku , apakah daya . dah nama pun anak instant . cepat dapat , cepat juga lah hilang T,T
kadang-kadang rindu sangat dekat diorang semua . rindu tempat , suasana dan semua yang ada dekat sana :')
pernah aku cakap dekat mama
"rindu betul kakak dekat Bukit Beruntung , walau tak best dulu . nanti kakak ingat nak pergi sana sekali lagi la . nak melawat diorang"
dan mama pun balas
"pergi la kak , Amin kan ada , boleh mintak tolong dia hantarkan"
dan aku ? Gulp ! HAHAHAHA . mama ingat rupanya orang tuuuuuu :)
dan oh ya . sekarang aku dah bambam sebabkan aku bahagia plus cuti sebulan lebihh . pertama kali dalam hidup aku cuti lama . rasa nya sangat marvelous ! wehehe
sekarang sedang menunggu hari untuk perah otak kembali . doakan semoga urusan aku dipermudahkan ye :)
apa-apa hal , korang boleh contact aku dekat facebook aku ni ye
hak milik kekal syafiqah zuhari