= ceritasayastory.blogspot.com: ramadhan kareem ! Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

ramadhan kareem !

assalamualaikum
salam 6 ramadhan . alhamdulillah ! panjang umur tahun ni nak puasa balik . see baru ada kelibat tuan blog ni . betapa aku dah lupakan blog ni .wahaha . well said , actually there's so many thing aku nak bubbling kat sini tapi apakah daya , masa macam tak izinkan 
well , tadi aku ushar balik apa yang aku dah update yang lepas-lepas dan aku dah janji nak update dan kembali aktif balik bilamana aku dah habis belajar ! dan YES ! kepak kepak kepomm ! ihikss . aku dah pun habis belajar . alhamdulillah , alhamdulillah . diploma aku dah tamat . doakan aku murah rezeki ya . ada planning nak kahwin ngan putera kacak aku plus dapat anak ramai-ramai . bak kata orang , meramaikan lagi khalifah di muka bumi ini . see how sweet am i :') dan sememangnya bab berangan ni , orang perempuan memang yang terhebat . yedak ? HAHAHA 
well actually impian aku sebenar lagi benarnya ialah menambahkan rezeki dan sambung belajar lagi . betul lah kata puan mama , orang perempuan zaman sekarang , bab belajar number satu ! tak kahwin pun takpa gamaknya . hmmm
tapi aku taknak la jadi macam puan mama cakap . hidup ni seharusnya seimbang yedak . bab kahwin jodoh semua ni siapa yang taknak tapi kalau ada , ada la kan . doa doa kan la yer
aku akhir cerita aku kat sini . lain hari aku update lagi ye . wassalam

2 comments:

  1. tahniah la da abis blajar.,
    klu da ader calon tu jgn tunggu lame2, lansung kn jer trus., huhu

    ReplyDelete

hak milik kekal syafiqah zuhari