= ceritasayastory.blogspot.com: result sem akhir Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

result sem akhir

Assalamualaikum dan hello
buat budak-budak Kolej Islam Antarabangsa di Gombak sana nun, mungkin cerita result dah basi tapi tidak bagi aku sebab aku baru dapat check result ! HAHAHA. aku sangat menyedihkan . semua yang nak buat tak dapat . dah berkurun lama aku duk download google chrome sebab hanya google je yang boleh open result aku tapi sangat-sangat hampeh dan sangat-sangat buat aku kuciwa sebabkan line sangat tak ok . dan takpa . aku sabarrr . sangat-sangat sabar walau dalam hati dah nak pergi cc semata-mata nak check result ! tapi bila fikir balik , sentiasa aku buat keje tak betul . dan andai kata aku pergi cc pun semata-mata nak check result yang tak sampai 5 minit sudah semestinya akan susahkan abang cc yang kacak nan hensem tu nak cas aku . dan itulah antara kerja yang tak berapa betul bakal aku lakukan :')
tapi takpa . as sobarul minal iman . sabar itu separuh dari iman . aku sabar dan tunggu sampai laa harini dapat jugak check result aku . result ? yeay ! melayakkan aku sambung belajar lagiii :'D
dan ini menambahkan keterujaan aku gituu . mengalahkan teruja nak raya ! HAHAHA . boleh start buat persiapan untuk masa depan . moga-moga segala urusan yang bakal dilakukan dipermudahkan
dan sekarang sebenarnya aku sedang gigih mencari kerja . puasa dah nak habis , so haruslah aku start kerja juga . dah bosan tanam anggur kat rumah . dan buat aku terfikir . dengan apa yang aku ada sekarang pun dah susah dapat kerja . macam mana la dengan the other yang doesnt have anything . duniawi . duniawi . apa-apa pun harus bersyukur . sehingga aku update lain entri . take care!

 

1 comment:

hak milik kekal syafiqah zuhari