= ceritasayastory.blogspot.com: happy bornday adik bongsu Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

happy bornday adik bongsu

Assalamualaikum


*Cekelat Hersyey’s ganjaran buat aku yang comel setelah siap buat kerja rumah .

Eh ?

Haa takyah eh sangat , dah memang betul blog aku . saja nak letak gambar dalam blog balik macam dulu dulu sebab rasa aku dah ada masa nak meletak gambar . kalau tidak harem nak letak , gambar tu ada je tapi sekadar nak masukkan tu dah eh buat apa la , bukan menarik tapi sempena tahun baru , aku dah rajin . clapclapclap 

Dah kenyang lepas hadap lunch sorang sorang tadi buat aku fikir , ni kot gaya nya dah kahwin dan duduk rumah sendiri . sorang sorang duduk dari pagi sampai petang . wah . hevat la aku macam mem besar gayanya tapi macam mana pun aku wish nak kerja juga . kalau gini la gaya nya suri rumah , nak elak juga lah . tak suka bosan sorang sorang . bhahaha . dah . angan tak sudah 

Lepas kenyang aku godek WhatsApp , bila dah ada sorang sorang ni tak pulak aku ngadap handphone tiap ketika . tapi dah ada kat rumah sendiri , ada keluarga reramai , galak pula aku nak pegang handphone walau tak ada la sampai tahap gantung kat leher pun kan . tapi tu la . buruk punya perangai la ni . tssskk 

Bila tak pegang handphone dan buka segala mesej , maka aku tak ingat langsung hari ni birthday adik bongsu aku 

So 















Happy Birthday EE :’) 

Pernah komen dekat Puan Mama dan adik sendiri 

“eh bakpo muka kito samo eh?”
“eh ma, muka adik samo ngan kakak” 

Dan 

Phewww 

Dah mak ayah sama kan . tapi tu la , tak lengkang dari soalan bebukan aku .

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari