= ceritasayastory.blogspot.com: aura anak anak syurga Img:hover { -moz-transform: scale(0.8); -webkit-transform: scale(0.8); -moz-transition: 0.5s; -webkit-transition: 0.5s;}

Google+ Badge

aura anak anak syurga

Assalamualaikum

Hai there

Aku tahu sekarang aku sombong . Ada blog dah macam tak ada but only Allah know how I do nak buat demi nak tunjuk kasih sayang cinta rindu dekat blog ni . Buka blog dengan hp siap screenshort dan malam malam kiss gambar dan tulisan blog sebelum tidur .

Well

Dah kata blogger sejati . Rawrrrrr

Kadang kala siap mengigau dalam tidur cakap cakap

“please follow my blog”

“please read the keluh kesah at ceritasayastoryblogspot.com”

“please, kalau sayang I, buktikan dengan komen blog I then ajak semua family, members you follow blog I. Please buktikan kejantantan u. Vahvahvahvah”

But for real is
-








-







-
Please don’t trust

HAHAHAHAHA

Ok . Pembuka bicara . Kerja aku ok . Dari kesihatan pula , aku baru diserang demam yang aku sendiri taktahu apa demamnya tapi how lucky am I, Allah panjangkan umur . Sakit tu penghapus dosa . Sabar sikit lah kan walau kena derma darah dekat doctor , walau kena sediakan ruang “bilik” untuk ubat ubatan dalam perut nak bermastautin . Its ok . Allah know me better :’)

Setelah 2 hari MC dan tak kerja , aku akui aku agak lemah . Kepala berat sangat . Macam disuruh suruh tidur jangan bangun . Tapi dalam kepala tu cuma fikir dan doa

“Allah, aku kerja cari rezeki baru sebulan lebih tapi kau uji dengan semua ujian ni. Kalau boleh aku nak sihat cepat. Aku rindu sangat dekat kerja dan budak budak jagaan aku”

And I was

Selalu tengok gambar budak budak jagaan aku dan sengih sorang sorang . Kadang kadang bila dah badan over panas , boleh pula fikiran teringat dengan mana mana salah seorang budak budak jagaan aku dan automatic buat aku sengih sendiri , ingat sampai lah aku dapat lelap dengan lena .

Hevat penangan anak anak syurga.

Demi ingatkan mereka , setelah bercuti aku pergi dengan niat nak jumpa diorang semua .

Dan

Bila sampai , semua dah tersenyum manis .

Dan

Bila aku duduk , mereka datang peluk.

Deep

Kasih sayang anak syurga , tak dapat menipu sesiapa .

Dan sekarang

Segala sakit aku rasa hilang dengan melayan mereka .


Sayang, kamu semua anak anak syurga yang sangat hebat. Moga kamu diberi kesihatan semuanya dan dibesarkan dengan sihat dan sentiasa comel dan kacak. Ameen.

No comments:

Post a Comment

hak milik kekal syafiqah zuhari